Engle - elementer - drager

Rød engel for mirakler og rigdom

Denne essens forbinder os med de uendelige muligheder for mirakler og rigdom, som vi har.    Vi er ubegrænsede og denne essens minder os om det. God til psykisk beskyttelse og ved rygsmerter. Til grounding: spray den på fødder, hænder eller i dit energifelt efter healing eller meditation.

Lilla engel for bøn og tilgivelse

Denne duft tilfører os energien af vort højere aspekt, forbinder os med det guddommelige gennem bøn og healing via tilgivelse. God ved hovedpiner. Fordelagtig ved energi arbejde og ved fjernhealing.

Grøn engel for healing, tillid og harmoni

Ved at bruge denne duft skaber vi nyt rum, et der åbner os for tillid og healing, skaber harmoni i os selv og vores liv. Rydder negativitet af vejen.

Klar engel for renhed, nåde, klarhed

Denne engel rydder op og renser os og vores omgivelser idet den bringer os til et niveau af lethed -nåde/ ynde. Særdeles god ved chok og traumer. Brug den sammen med en anden engel for at forstærke den.

Pink engel for kærlighed og partnerskab

Ved at bruge denne essens, forbinder vi os øjeblikkeligt med den del af os, som kun er kærlighed og anerkender det i andre.

Koral engel for magi og manifestation

Christabelle støtter os i at føle magiens vidunder i vores liv igen. Hun hjælper os med at manifestere øjeblikkeligt, idet vi giver slip på kontrollen og følger flowet. Hun støtter os i at slutte misbruget og tyranniseringen, idet den bringer et dybt niveau af selvaccept og kærlighed til sig selv.

Gul engel for glæde og visdom

Denne essens åbner os op for glæde og visdom, tillader os at give nok slip, så vi kan erfare glæde og kunne følge vores indre viden. Frigiver nervøsitet. God når man skal studere, koncentrere sig og fokusere.

Blå engel for beskyttelse og kommunikation

Når vi føler denne engels vinger favne os, føler vi os sikre nok til at tale vores sandhed. Denne engel tillader os at opgive kontrollen og tale frit. God ved bihulebetændelse og høfeber. Spray den på stik og bid.

Guld englen

Denne engleessens er ekspansiv og kraftfuld. Den balancerer solar plexus omgående. Den udvider og stabiliserer dit energifelt og bringer det tilbage til dets naturlige tilstand, fjerner al indblanding.

Det forbinder dig omgående med din I Am væren. Føl dine fødder på jorden og dit lys ekspandere, idet du trækker denne essens ind. Den forbinder dig med den nye gyldne jord og dit eget guddommelige selv. Her er alt et og du er en integreret del af det hele. Idet du udvider dig ind i det, forsvinder al frygt og forvirring og du er klar og nærværende med det der er. Når du er den guddommelighed og du hævder det, forsvinder al smålighed og alt du ser, reflekterer dit autentiske kraftfulde guddommelige selv.

Metatron

Englenes engel, det overordnede lys indeholdt i engleenergierne i Engleseriens duft. Guddommelighedens essens, der bringer det guddommelige ind i hverdagens oplevelser og frigør fordømmelse. Den lyseste essens og den mørkeste farve er der for at bringe sandheden ind i det bevidste sind. Det minder os om at det lyse og det mørke er en hellig cirkel. Glimrende til at bringe lys ind i mørke situationer.

Vand

Denne essens tillader os at forbinde os med delfiner og hvaler, disse aspekter af os selv, som har hjulpet med at holde informationerne og bære energien for jorden siden Atlantis sank. Assisterer i at lade vore kroppe vide at det er trygt at føle og udtrykke følelser. Dette er energien som tillader os at føle glæden ved tilværelsen og frigiver vore muligheder til at lege og have det sjovt – det healede indre barn, udtrykker sig selv gennem kreativitet og sjov. Frigør tårer. Bruges ved intense følelsesmæssige temaer. Hjælper til at frigøre på en blid måde.

Jord

Omgående grounding og forbindelse til Gaia og alle jordelementerne, devaerne og gnomer, som fortsatte med at drage omsorg for planeten, når vi ikke var i stand til det. Planetens hjerteslag i takt med vores eget. Vi er af jorden og det vi skaber er også af jorden. Frigive fordømmelse om misbrug af planeten – alt er et. Manifestation er i sandhed muligt. Idet du healer dit hjerte, healer du jorden. God når du er træt. God til grounding.

Luft

Den essens genforbinder os med vores stjerneoprindelse. Den bærer månens energi, cykler og tidevandet. Den giver os fred med den perfektion, der udfolder sig af det, vi har skabt. Den løfter energien, så vi kan begynde at se det større billede. Forbinder energien mellem Ypperstepræstinden og Måne gudinderne. Gammel feminin visdom bliver genopdaget ved brugen af denne essens. Brug denne når et problem har brug for et feminint synspunkt eller svar. Dette vil hjælpe med at kanalisere den feminine mysterium skoles lærdom. Denne essens kan være hjælpsom ved menstruations problemer. Healer temaer om adskillelse. God ved hyperaktivitet og ADD. Velgørende for ophidsede babyer og børn. God til at klare tankerne.

Ild

Genvågnet passion for livet. Dette vil forbinde dig med det tankemønster du har brug for til en firewalk eller andet, som du skal gøre, hvor du virkelig er nødt til at sætte tankerne højere end materien. Dette vil forbinde dig med dit magiske selv, som er i stand til overmenneskelige præstationer. Også god til at fremme mod under stress. God til at energitisere og få dig i bevægelse. God for at blive hørt og når du er nødt til at sige noget, som er vanskeligt. God ved hedeture.

Træ

Træ elementet relaterer til lever meridianen og kan bruges til afgiftning af leveren. Leveren er det følelsesmæssige sæde for vrede og dette element hjælper os til at frigive lagret vrede og frustration. Den kan være hjælpsom i forbindelse med vægttab og ved kvalme. Den kan bruges til at rydde emotionelle mønstre af vejen, som forårsager cancer og er god støtte efter kemoterapi. Den relaterer til kroppens element, det aspekt af os selv, som rummer vore mønstre. Så snart vi har forbundet os med dets væsen, kan vi frigøre det fra tidligere instrukser, så som fedme og sygdom.

Metal

Metalelementet er guld og støtter os i at blive alkymisten i vort eget liv. Den fremkalder din indre magiker og hjælper dig med at skabe en virkelighed, der virker for dig. Det første skridt i ascension processen er at føle glæde. Alkymi, manifestation og forbindelse med den sande autentiske kraft.

Kobber dragen

Kobberdragen er en gammel kinesisk drage, der rummer al den gamle feminine viden om jorden. Hun lyser/ gløder ind i dit liv, når du har brug for at blive mindet om, at kraftfuld og kvinde er okay. Hun ved hvad hun ved og er så fast rodfæstet i hendes guddommelighed, at hun fjerner al den tvivl du måtte have om, hvem du virkelig er. Hun er tilknyttet gudinden Quan Yins energi, som er gudinden for medfølelse og nåde. Hendes måde at rejse på, var på dragens ryg. Denne drage er særdeles hjælpsom for dem der praktiserer Reiki.

Guld dragen

Denne drage aktiverer kraft – sand rå kraft, der ikke tåler modsigelse. Han kan og har flyttet bjerge og han minder dig om, at du kan gøre det samme. Han er rig, har rigeligt og er vild, han tillader også dig at være det. Brug denne essens til at aktivere din gamle visdom og den evne til at se klart. Denne drage healer ubalancer i det tredje øje, da guld er komplementærfarven til kongeblå. Han healer frygten for at være synsk. Han hjælper dig på magisk vis at manifestere alt det du ønsker. God støtte til processen med bevidst manifestering. Gavnlig for at kunne se aura.

Den kongeblå drage

Denne drages hale er mælkevejen. Den er umådelig og mystisk, rummer viden om stjernerne i sit væsen. Denne drage husker dine stjerneinkarnationer og minder dig om de liv, hvor du vidste, hvem du var og endnu ikke havde taget din menneskelige begrænsning til dig. Hun er umådelig og gammel, og bliver kun husket i de mest hemmelige mysterieskoler. Mærk hendes skinnende kraft i dit energifelt og husk, hvor du kom fra. Denne drage kan hjælpe dig med at forbinde dig til englenes støtte. Denne essens er god til at åbne det tredje øje.

Den grønne drage

Denne drage ankommer med det nye, foråret og alle nye begyndelser. Han får dig til at føle dig tryg, når alting forandrer sig og du er overvældet af nervøsitet. Han healer hjertet og bringer planeten healing. Han kender til cykler og sæsoner og fordelene ved forandring. Han har stor medfølelse med planeten og menneskeheden, som på grund af deres frygt dræbte dragerne og tvang dem til at skjule sig. Nu er det hans tid. Healingen er startet, nu da han er genopvågnet.

Den lilla/rosa drage

Hun skinner blidt i dit liv, når du har brug for at blive mindet om at kun kærlighed eksisterer, at det er tiden til at lege og ikke være så alvorlig og voksen hele tiden. Hun bringer kærlighed i sit kølvand og latter. Hun appellerer til små i alle aldre og kender til en lykkelig barndom uanset alder. Hun vækker det magiske barn i hver og en af os med glæde, kærlighed og latter. Brug denne essens, når du føler dig ked af det, nede og uelsket.

Den røde drage

Denne drage bringer medfølelse. Han bringer forståelse, empati og medfølelse til alle situationer, hvor der har været vrede og krænkelse/fortørnelse/harme. Hans kraft er stor og han ved at uanset, hvor meget blod der er spildt på jorden, er medfølelse den eneste vej til dens healing og fremdrift. Brug denne essens, når din vrede føles som om den aldrig kan falde til ro. Han bringer medfølelse og tilgivelse og ved at gøre dette, sættes du tilbage i kraften igen. Denne essens lærer dig, at du aldrig kan bekæmpe det til rette. Du kan kun elske det til rette.

Den sorte drage

Denne drage repræsenterer død og genfødsel. Han relaterer til Phønix, som altid bliver genfødt smukkere og mere kraftfuld end tidligere. Denne drage minder dig om, at rejsen er en endeløs række af død og fødsel – og at det er okay. Han er sort med sølvglimmer, der antyder, at i mørket er der altid er lys. Hans gave er at bringe lys i mørket og en påmindelse om, at der er et større billede. Slutninger er altid begyndelser og hvert skridt langs vejen tjener dit højeste bedste.

Den hvide drage

Denne drage er komplementær til den sorte drage. Hun har den samme energi med at bringe lys i mørket og en påmindelse om at nat og dag har samme værdi. Hun relaterer til månens lys og vil reflektere, hvem du virkelig er. Hun er blid og klog og bringer klarhed og lethed ind i tunge situationer. Denne essens er meget hjælpsom, når det føles som om vejen forude er for mørk til, at man klarer at fortsætte. Hun bringer lettelse, når man ikke ser nogen grund til at fortsætte. Hun er lyset for enden af tunnelen. Hun er regnbuen med håb efter vanskeligheder. Elsk dig selv nok til at slippe hende ind og hun vil bære dig.