Gaia Flaskerne

G1. 2012

2012(klar/kobber)

Gaia taler – en klar kanal for at forbinde sig til jorden. Fra at have været bitter ulykkelig på planeten, føler vi os nu dybt forbundet med Gaia og livet på planeten. Frigivelse af ulykkelige tidligere liv og komme overens med inkarnation.

G2. Kernen

Kernen(kobber/kobber)

Bevidst forbundet med jord energier. En jord healer. Denne persons mission og formål er at hjælpe andre med at forbinde sig med jorden og hjælpe dem med at udvikle deres medfødte kærlighed for planeten. Denne vil være god for stjernebørnene, som føler sig så uforbundne med jorden og jordens energier. God til grounding af computer børn. Glimrende til at få indigo børn til at fokusere og grounde dem, så de kan forbinde sig med deres grund til at være på planeten. Healer fødselstraumer.

G3. Tilbagevenden fra Atlantis

Tilbagevenden fra Atlantis(kobber/ turkis)

Information fra Atlantis, der påfyldes ind i jordplanet for at heale alle traumer fra det synkende Atlantis og misbruget af kraften i det liv. Ubevidst viden bringes ind i det bevidste sind for planeten. Også healing af traumer fra tidligere liv forårsaget af død ved drukning. Gaven i denne flaske er, at den forbinder information fra delfiner og hvaler ind i jordens bevidsthed. Også god for folk der føler sig utrygge på planeten jorden.

G4. Den gamle Moder

Den gamle Moder(rosa/kobber)

Moderen for alle – denne flaske vil heale post fødsels depression ( baby blues bliver healet af rosa) idet den healer temaer med ens fysiske moder samt temaer om det at være på jorden og ikke føle sig støttet af Gaia. God ved fornægtelse af Gaia. Hjælpsom med at forbinde sig med sine egne moderskabs evner. Forbinder os med vores indre barn og healer gamle barndoms temaer. God for fremgang, især temaer med en svigermor.

G5. Jordvisdom

Jordvisdom(guld/kobber)

Kraften tilhører jorden og gudinden. Kræv den i dette liv, således at lektier ikke behøves at gentages. Dette er tiden for et energiskift fra det maskuline til det feminine og for alle er det på tide at lade den feminine side føle sig kraftfuld igen. Dette vil stoppe magtmisbrug, som vi har erfaret det gennem patriarkalsk styre.  Vær alt du er kommet for at være på denne planet og kræv den som dit hjem. Find din gyldne visdom i din forbindelse med jorden og begynd at leve den gyldne tid. Den er her nu.

G6. Gudinden vågner

Gudinden vågner(kobber/oliven)

Dybt fra den indre væren vågner kvinden og tillader hendes kærlighed at blive trukket op på jordplanet. Hun har været begravet i dybet i så lang tid, men dette er tiden for hendes opvågnen. Kvinde og kraftfuld er et koncept, som vi næsten har glemt, men hun er tilbage. Dette er begyndelsen af hendes tid. Også for mennesker som føler sig forbundet med devariget og forbindelse til dragerne.

G7. Gaia & Elohim

Gaia og Elohimmerne(lys kobber/sølv)

Dette er hvor vi begynder at leve vores spiritualitet på planeten. Hvor det at have overflod og være spirituel ikke længere føles fremmed. Vi er redskabet gennem hvilket Gaia og Elohimmerne er i stand til at kommunikere og det at holde disse to energier vil føles mærkeligt til vi har vænnet os til det. Denne flaske vil blive valgt af mennesker, som har gennemgået en kæmpe spirituel vækst og som kan have kæmpet for at forblive grounded i processen. Idet vi indser, at skaberens lys er indeni os, begynder vi også at se det i al væsener og på jorden. Dette handler om at kræve vores dybe forbindelse til jorden og moderens kærlighed og lys, som har vist os omsorg op til dette punkt, hvor hun er klar til opstigning og i sin opstigning vil tage os med sig.

G8. Illumination

Illumination(dyb magenta/dyb magenta)

Dette er den mørkeste flaske i hele serien. Den eneste der har opnået dette niveau af dybde har været den sorte drage og relaterer således meget stærkt til den sorte drages information. Den bliver kaldt illumination, fordi kun ved at gå gennem mørket og omfavne det, har vi potentialet for at træde ind i lyset. Ved at omfavne skyggen, frigør vi fordømmelsen og frygten for det unævnelige, som vi holder indeni vores skygge og kun ved at stå ansigt til ansigt med det, kan vi komme forbi det og indtil det sted, hvor skabelsen af vores virkelighed kan finde sted. Vi skaber vores virkelighed hele tiden. Alt vi har i vores liv eksisterer, fordi vi skabte det. Men indtil vi står ansigt til ansigt med dybden af vores skygge, kan vi kun skabe ubevidst. Indtil det punkt vil ingen mængder af positive tanker eller bekræftelser gøre nogen forskel. G8 er der for at hjælpe dig til at gå ind i det hjerte af mørke og begynde at føle varmen og dybden, samt støtten, der eksisterer der. Det er sædet for alt potentiale. Det er rummet omkring livets træ, ud fra hvilket alting blev skabt. Det er i dette øjeblik da søvnen endelig indhenter os. Intetheden. Drømmenes sted. Denne flaske rydder genetiske strenge af vejen, samt alt det vi har arvet fysisk og karmisk. Fædrenes synder kan ikke længere hjemsøge børnene, så snart det forgangne mørke er blevet oplyst. Brug denne flaske til at rydde op i emner omkring din fysiske krop, idet den oplyser det vi tror om vores kroppe og det at være fysisk. Det er den ultimative støtte til at hjælpe os med at skabe vores virkelighed. Fokuser på det du ønsker og denne flaske vil rydde alle ubevidste blokeringer væk og bringe klarhed om det, der stopper dig i at kræve din fuldstændige storslåethed.

G9. Tillid

Tillid (turkis/lys gylden)

Idet vi bevæger os fra mørket i G8 får vi pludselig en ny vision. For enden af den mørke tunnel er der et lys og dette lys er turkis og guld og indikerer vores nye tilstand. Vi er nu forbundet til vores autentiske gyldne guddommelige kraft gennem vores turkise tillid. Det er tilliden, som har flyttet os  gennem den mørke tunnel tilbage til lyset. Uden tilliden ville vi aldrig have overlevet sjælens mørke nat – i virkeligheden ville vi ikke have behøvet at gå ind i den. Det var vores tillid, der bragte os derhen, velvidende at der var et andet niveau, nærmere det guddommelige, nærmere vores guddommelige selv. Den turkise over guld genforbinder os med flowet og tilliden til at alting er på skinner og del af den guddommelige plan. Det tager os bagom tilliden og ind i sandheden om, at vi er guddommelige og at alt vi har oplevet var guddommeligt og derfor perfekt. Denne farvekombination indikerer de gamle sandheders lærer på en ny måde. Dette er begyndelsen på åbningen af the hall of records (optegnelserne).

G10. Skyldfrihed

Skyldfrihed(lys gylden/blå-lilla)

På rejsen mod ascension, er dette hvor vi forbinder os med vores fejlfrihed. Den blå/lilla fortæller, at vi taler vores ånd og hvis det er det vi gør, må vi hele tiden være opmærksomme på vores ord. De er nødt til at være fejlfri – vi kan ikke bruge ordene som våben eller manipulations instrument. Vi er nødt til at tale med sand integritet, da vi nu ved uden skyggen af tvivl, at alting vi siger manifesteres. Flasken genforener os til det vi tror om skaberens maskuline side og derfor den maskuline side af os selv som skaber. Den vil bringe fantastisk fred og bringe os ind i stilheden og tavsheden, hvor inspirationens indre stemme kan blive tilgængelig.

G11. Generøsitet

Generøsitet(lys koral/lys gylden)

Koral er ubetinget selvaccept – jeg er perfekt som jeg er – og den lyse gyldne er vores forbindelse til vores autentiske guddommelige selv. Denne kombination genforbinder os meget kraftfuldt til hvem vi virkelig er, guddommelige skabelser, enestående mennesker i stand til glædesfyldt at danse vores realitet til stede. Når du er perfekt og fuldstændig et med dit guddommelige selv, kan du skabe alt. Derfor handler denne flaske om høst, overflod, kærlighed, glæde og generøsitet. Når du endelig kan se dig selv som en del af den guddommelige perfektion, er der intet du ikke fortjener og derfor kan du få tilgang til og generøst dele det hele. Kærligheden du har for dit dyrebare selv er så attraktiv, at den kan tiltrække alt og enhver du fokuserer på, fordi du er et med Guds sandhed for dig. Denne flaske indeholder ”den manglende hemmelighed”. Dette er nøglen til glædesfyldt manifestering.

G12. I AM

JEG ER(lys gylden/lys gylden)

Dette er dit I AM. Når du vælger denne flaske er du klar til at frigøre alle trosmønstre som stadig  siger, ”jeg er ikke”. Når du vælger dette, er du helt parat til at sammensmelte med dit guddommelige selv og hævde dig selv som en del af det guddommelige. Skaberen og jeg er et. Det guddommelige er indeni og jeg er det. Vores bindinger er det der gør os små og giver os en følelse af adskillelse fra vort guddommelige selv. Denne flaske vil støtte os i at give slip på frygt og afhængighedens adskillelses indflydelse. Når vi kræver vores sande autentiske kraft tilbage, kan vi blive fri af afhængigheden og være frygtløst, kraftfuldt guddommelig.

G13. Nåde

Nåde(lys gylden/lys rosa)

Denne delikate farve kombination er der for atter at minde os om, at kun kærlighed eksisterer og at alt vi har erfaret var valgt af os selv, som et udtryk for guddommelig kærlighed. Her træder vi ind i nåden og vi tilgiver os selv. Vi var aldrig skyldige, vi var guddommelige udtryk, der oplevede. Og intet var nogensinde ikke del af planen. Disse farver indikerer en genfødsel, men denne gang uden dødens traume. Vi genfødes blidt til vores sande selv og husker, at det guddommelige er kærlighed og at det er vi også og den sande kraft, som skaber alting er kærlighed, kærlighed, kærlighed. Dette er Guddommelighedens feminine ansigt, det er smukt og det er du også. Imens du bruger denne flaske vil den hver dag minde dig om at bruge tid på at huske noget fabelagtigt om dig selv. Og hvis du skriver det ned, vil det hele bare blive så meget mere virkeligt. Brug også tid på at ære din kvindelige kreative intuitive vision.

G14. Ascension lyset

Ascension lyset(lys gylden/klar)

Lysets intensitet i denne flaske oplyser alting og med disse farver kan du også skinne dit lys lige så klart. Det er krystalklart og denne klarhed vil tiltrække alle de nye krystallinske væsener, som er inkarneret nu. De er her for at vise os hvordan ascension virker. Ascension sker når vi husker, at vi er en lyskrop, at vi er Skaberens lys i fysisk form og at den tyngde, vi oplever i vores realitet, er en illusion. Denne flaske vil skinne sit lys på alt som er illusorisk og når lyset har skinnet på illusionen, forsvinder den øjeblikkeligt. Det vi sidder igen med er sandhedens lys bagom illusionen. Med denne flaske begynder dine celler at tale lysets sprog. Ascension.

G15. Satori

Satori(perlemor gylden/magenta)

Denne flaske gør vores forbindelse med vort guddommelige selv en sand realitet. Det flyder nu ikke længere over os som en tanke eller et ønske. Det fastsætter sandheden i vore celler, at vi er guddommelige og at vi lever himlen på jorden i dette øjeblik. Dette er øjeblikket, hvor vi husker at vi aldrig forlod HOME og at himlen er hvor vi er og at, alt hvad vi ser, er Guddommeligt. Det var aldrig ikke det. Dette er Satori tilstand.