Chakra flaskerne C1 - C15

Vigtig information!

Disse flasker er beregnet som badeolie samt til brug som redskab i selvudvikling og det er derfor vigtigt at gøre opmærksom på, at selvom der står nævnt fysiske temaer, må de ALDRIG sammenlignes - sidestilles med eller anvendes som erstatning for medicin.

C1

Rod chakraet(/koral/rød)

Fysisk:

Placeret ved roden af rygraden. Kan være god ved træthed, rygsmerter og manglende energi konditioner som f.eks. frigiditet, impotens, blodproblemer, MS. Øger hjerteslaget og blodtrykket; svulst; feber. Overlevelse.

Følelsesmæssigt:

Støtte til at balancere energierne, så vrede og frustration kan beroliges og temaer omkring ugengældt kærlighed og vanskeligheder i relationer kan heales.

C2

Harachakraet(guld/orange)

Fysisk:

Placeret i det sakrale område. Kan være god ved chok og traumer, tab af energi og ved følelsen af misbrug. Kan være god ved problemer med optagelse af fødevarer og ved spiseforstyrrelser, hormonelle ubalancer, menopause, nervøse tilstande, irriterede indvoldes syndrom, hudproblemer, seksualitet.

Følelsesmæssigt:

God til afklaring af barndoms temaer om misbrug og kontrol. Afklarer frygt, forvirring og følelsesmæssig desorientering.

C3

Solar plexus(oliven grøn/gul)

Fysisk:

Placeret over mellemgulvet. Kan være gavnlig ved fordøjelses/spiseforstyrrelser, lever og nyrer, kramper.

Følelsesmæssigt:

Kan vise sig gavnlig ved frygt, forvirring, fobier og neuroser.  Genoprettelse af personlig kraft, forbedre koncentrationen.

C4

Hjertechakraet(turkis/grøn)

Fysisk:

Placeret ved hjertet. Kan være gunstig for brystproblemer, det vil sige bronkitis, lungebetændelse, samt hjerteproblemer.

Følelsesmæssigt:

Ved hjertesorg og relationsproblemer. Har brug for at udtrykke følelser, komme i forbindelse med dit hjerte. Personlig og følelsesmæssig kærlighed.

C5

Halschakraet(kongeblå/blå)

Fysisk:

Placeret ved halsen. Kan være gavnlig ved ondt I halsen, stress og søvnproblemer.

Følelsesmæssigt:

Støtte i at tale højt, blive hørt, og i tilfælde af mareridt. Anerkende at man er medie og lade meddelelserne komme igennem. Kæmper med at sige det, man har behov for. Kommunikation og tillid.

C6

Tredje øje(violet/kongeblå)

Fysisk:

Placeret mellem øjenbrynene.

Kan være gavnlig ved sinus problemer, hovedpine, stress, migræne, åbning af den psykiske port.

Relaterer til skytsengle.

Følelsesmæssigt:

Sorg, tab af en nær person, angstanfald, støtte til at stole på sin intuition. Rolle model. Højere mental kraft og healing.

C7

Kronechakraet(magenta/violet)

Fysisk:

Placeret over kronecentret. Kan være gavnlig ved hovedpine, migræne, mentale problemer, træthed og hukommelse.

Følelsesmæssigt:

Blive ejer af din egen kraft som healer, aktivering af dine healings evner, evnen til at modtage guddommelig kærlighed og så kanalisere den guddommelige kærlighed som healing, renselse af skyggen, træde ind i lyset, nå ind til din egen sjæl.

C8

Højere kronechakra(lyserød/magenta)

Fysisk:

Placeret ovenover kronecentret. Fremme graviditet, skabe et kærligt rum til en ny sjæl. Føde noget nyt.

Følelsesmæssigt:

Healing af eksistens sorg, healing af ens indre barn, forbindelse til din sjæl.

C9

Rod chakraet(klar/klar)

Afklaring af overlevelses temaer, øget spirituelt ansvar, livet baseret på glæde. Du har lidt meget for at nå til menneskelig forståelse og har nu potentialet for opstigning. På galaktisk niveau kan du blive en Jordens beskytter. Se ikke på døden – undlad at vælge at blive syg og dø. Vid, at du er ansvarlig, for hvad du tænker. Træd ind i lyset. Du kan være bange for at vise hvem du virkelig er både overfor dig selv og andre, og har været bange for den mørke side og derfor sat en refleksion op.

C10

Harechakraet(orange/rosenrød)

Du er på et niveau af sammensmeltning med din sjæl, som lader dig nå indtil det solare system for at få adgang til information af en højere karakter. I stand til at balancere dine maskuline og feminine energier for at kunne støtte dig selv. Kreative ideer. Omsorg for og healing af dig selv. Potentiel for umiddelbar manifestation. I den nye Kristus stråle – lær hvad du mener du kan manifestere. Lyt til din visdom.

C11

Solar plexus(lys guld/lys guld)

Træd ind i din autentiske kraft og visdom. Meditere i grupper for at koble til andre galakser og derved blive en ambassadør for Jorden. Aktivering af dit ”JEG ER”. Integration af det guddommelige menneske.

C12

Hjertechakraet(lilla/lyserød)
Hjertet åbnes for spiritualiteten.
Transformationen, der forbinder dig med resten af universet/mulitiverset.
Betingelsesløs kærlighed.

C13

Halschakraet(blåviolet/blåviolet)

Psykisk og spiritual kraft. Kommunikation med ærkeengle og højere væsener. Åndens kommunikation, derfor i stand til at manifestere, det du siger.

C14

Det tredje øje(lys guld/klar)

Guddommelig tanker(sindets overgivelse til den guddommelige plan). Bringer lys ind i det 3. øjes energi center. Rydder frygt af vejen. Bringer klarhed og sandhed ind i det vi ser. Genskaber glæden ved at se fremad i den gyldne tidsalder. Kommunikation med mestre og højere vejledere.

C15

Kronechakraet(klar/lilla)

I stand til at modtage instruktioner fra din monade, som er dit sande guddommelige selv (JEG ER). Aktivering af krystalgitret, klar forbindelse til ånden, klarhed til at være tjenende. Bringer dit guddommelige aspekt ind i det fysiske liv.