25. Skelnen og analyse

Skelnen & analyse(turkis/gul)

Dette er tiden til at bevæge sig væk fra vurderinger for at se hvordan flow og din tillid altid har taget dig nøjagtigt derhen, hvor du skulle være. Skelnen er at se klart og tage beslutninger på grundlag af styrke. Dette er helt modsat af at vælge ud fra en frygtbaseret vurdering. Du er blevet givet muligheden til at analysere, så du kan forstå forskellen på tingene uden at give dem en god eller dårlig mærkat. Brug din intuition og stol på at du altid vil være, hvor du er mest gavnlig, begynd at have tillid til og finde roen i dit liv. Lær på det dybeste plan at skelne, analysere og så følge din velsignelse, hvilket er den letteste måde at være i flowet på. Dette har alt potentialet for at leve på den nye planet.

26. Fællesskab/relationer

Fællesskab/relationer(magenta/olivengrøn)

Dette nummer reducerer til 8 og relaterer til Saturn. Den har mange hårde lektier at undervise i med hensyn til fællesskab. Dette er ikke nogen let vibration og hovedtemaet er at stå på dine egne ben. Der er ikke plads til med afhængighed. Vi er alle Gud i en krop og vi kan ikke være på et sted, hvor andre gør det for os. Det er på tide at stå på dit eget sted og blive regnet for noget, ellers vil du være nødt til at se udfordrende situationer i øjnene i henhold til personlige, forretningsmæssige eller økonomiske anliggender. Udryd al fortørnelse og vrede og lær lektier om total tilgivelse. Dette er tiden til tilgivelse og kærlighed. Magenta på toppen relaterer til guddommelig kærlighed og den oliven til feminint lederskab. Disse farver relaterer til vores relation til Fader Gud og Moder Jord. Når vi finder fred med de maskuline og feminine energier i os, vil balance følge i alle vore handlinger.

27. Scepteret

Scepteret(orange/gylden)

Scepteret er symbol på kongelighed, kraft og helhed. Det velsigner individet med mod og lover store karmiske belønninger vundet gennem adskillige liv. Som du har sået i den mest positive forstand, vil du nu kunne høste. Du og dit højere selv bliver et og du skaber en magisk virkelighed. 27 reduceres til 9 og relaterer til Mars. Brug din kraft og energi klogt. Orange er velsignelsens og oplysningens farve. Dette er din tid.

28. Ny begyndelse

Ny begyndelse(gul/lys turkis)

Denne flaske mere end nogen anden handler om ny begyndelse. Disse farver indikerer at døren endelig åbner sig på en meget virkelig, tilgængelig måde til den nye tid. Dette er solen, der skinner på Atlantis og idet vi genskaber glæden, kan vi genskabe den gyldne tid. Denne flaske relaterer også til gudinden Lakshmi , som bringer held og lykke i sit kølvand og hvis budskab er at elske dit liv rigtigt . Du kan ikke kæmpe eller panisk få det til at blive bedre, du kan kun elske det i glæde. Så farverne bringer tillid og glæde, samt en form for morskab, og da der intet vigtigere er end følelsen af glæde, vil denne flaske hjælpe dig med at skabe den virkelighed, der tjener dig bedst – så stop bekymringerne. Alting kommer til at gå godt.  

29. Nåde under pres

Nåde under pres(dyb turkis/dyb magenta)

Denne vibration rummer den tungeste lektie af alle. Dette er mesterens vej. Du vil kun leve livet på denne måde, hvis du har valgt vejen for forøget healing og lærdom. Dette er den olympiske spirituelle atlets valg. Vejen har været umådelig vanskelig, men udbyttet vil være lige så storslået som rejsen var hård. Ingen der ikke er meget seriøse om deres spirituelle tjeneste og deres rejse mod lyset vil vælge denne vej. Du er tilbage for at hjælpe menneskeheden med ikke at begå de samme fejltagelser igen. Ryd den forgangne karma, som altid kun er baseret på selvfordømmelse, og frigør dig selv. Det er nu tiden til at runde hjørnet, stoppe lidelsen og høste belønningerne af denne fantastiske rejse. Dit højere selv og dine engle ved hvem du er og du er meget elsket og støttet. Ær dig selv for dine valg. Dette har været Job´s vej og du er nødt til at miste alt for at vinde alt og mere til. Træd ind i nåden. Al gæld er betalt og du er fri.

30. Eneren

Eneren – meditation(dyb turkis/lys tukis)

Denne farve er relateret til forfattere og kunstnere, som har brug for tid for sig selv for at lade deres kreativitet vokse. Dette giver dig selv pladsen til at lade din fantasi vokse, så du kan manifestere alt, du kan forestille dig. Du har talenter for kunst og er en vis rådgiver. Uheldigvis ønsker folk ofte for meget af dig, så gør plads til dig selv. Lær at fylde din egen kop, så den kan flyde over ud i verdenen. Lær at sætte grænser for dit rum og tid, samt gør noget kreativt for dig selv. Det er sådan du opfylder din sjæl. Lad ikke dig selv blive for stresset ellers flirter du med udbrændthed. God ved hudproblemer.

31. Eneboeren

Eneboeren (lys grøn/dyb grøn)

Denne flaske relaterer til eneboeren i tarot. Det handler om hvor hårdt du trænger dit eget rum og egne grænser. Du har lært lektien, men nu har du brug for tid til at integrere det. Det handler også om at være i stand til at fungere fra hjertets dybeste plan. Det kunne være en kærlighed, der var så dyb, at den aldrig blev udtrykt. Den indikerer i hvert fald et niveau af omsorg, som kunne manifestere sig som et moder Theresa liv. Ikke i form af et martyrium, men i kraft af at være ude i verden og i stand til at gøre en forskel. Grøn relaterer til jorden såvel som til menneskets hjertechakra. Idet vi healer vort hjerte healer vi jorden. Du har en dyb forbindelse med jorden og devariget. Alt du rører ved vil vokse. Lær at føle i fred i dit eget rum. Ingen har mere end du. Lad være med at ønske dig i en andens sted.

32. Kommunikation

Kommunikation (kongeblå/oliven grøn)

Blå er halschakraets farve og det handler udelukkende om muligheden til at kommunikere og beherske alle, som hører dig.  Dit synspunkt er meget gyldigt i øjeblikket og uanset, hvad det er du føler, du har brug for at sige, må det høres. Din tid med at være set og ikke hørt er forbi og du kan nu sige din sandhed. Du synes også at bære en blå beskyttelses kappe i øjeblikket og dette er tiden til at manifestere dine planer. Den olivengrønne i dybet tillader dig at basere dine beslutninger på den feminine visdom, som du bærer inden i. Alt hvad du rører ender positivt i denne tid.

33. Kærlighed og magi

Kærlighed & magi(lys rosa/rosenrød)

Venus holder øje med denne flaske og kommer ind, idet hun bringer gaver med kærlighed, magi, penge og kreativitet. 33 er et mesternummer, som har harmoniens, romantikkens og succesens vibration. Det er en guddommelig velsignet tid for enhver, som relater til disse farver. Rosa er den betingelsesløse kærligheds- og selvaccepts farve. Vær glædesfyldt og sejrende/triumferende. Din mulighed til at elske dig selv er din største gave eller lektie. Alt hvad vi erfarer, er kun en refleksion af, hvad vi selv tror vi fortjener. Skift din mening om dig selv ud og hele din virkelighed vil forandres. Elsk dig selv og hele dit univers vil samarbejde for at bevise for dig, hvor rigtig du er. I den rosa vil du finde vejen til ro i krop, sind og ånd.

34. Right Whale

Right Whale(turkis/blå)

Denne flaske kom i slutningen af den mest udmattende rejse og som sådan har den kvaliteten af slutningen på en vanskelig tid. Når nogen vælger denne, vil det antyde, at vanskelighederne slutter og en brat bakke er blevet besteget. Det er også en ny start og fødslen af noget så dyrebart, at man kunne finde det vanskeligt at have forestillet sig det.  Disse farver handler om et skift i bevidsthed, hvor man endeligt bliver bedt om at stole på med fuldstændig tillid, at man er på rette vej, på linje med den højere vilje og helt på sporet. Det er på tide at lagre det gamle og kun tage det med dig, som vil tjene dig i fremtiden. Der er ikke plads til anklager og fortørnelse. Dette er det ny og så snart man åbner for taknemmelighed, vil man koble sig på informationen, som denne flaske rummer, hvilket er visdom om alt hvad der eksisterer. Denne flaske vil tjene med til at åbne for det højere hjertecenter, som er centret i hjertet, hvor vi alle er forbundet med informationen om alt der er. Den turkise er tillid og den blå er fred, og deri kan man finde alle svarene på at følge sit sande kald med lethed og ynde. På det tidspunkt da denne flaske blev ”født”, overværede Melissie fødslen af en baby hval, så tæt på hende, at hun kunne røre den. Så indbygget i denne flaske er forbindelsen til optegnelserne, som hvalerne har bevaret siden tidernes begyndelse.

35. Indre vejleder

Indre vejleder(lys blå/lys grøn)

Drivkraften for fødslen af denne flaske skete i Korea, hvor vi forstod, at der i folks psyke findes store mængder af stress omkring forfølgelse. Vi så også, at den eneste virkelige kamp menneskene erfarer, på et eller andet plan, har at gøre med søskende rivalisering og enhver forfølgelse/krig/kamp var mellem grupper, der på en eller anden måde tilhørte samme familie. Det er let for udenforstående at se lighederne mellem Jøderne og Araberne og selv i biblen var de var de børn af to halvbrødre. Idet vi alle er guds børn, er vi alle søskende og derfor fortsætter kampen. Flaske nr. 35 bringer den lyseblå ind i det bevidste sind, som er en oplyst fred og ind i det ubevidste kommer den lysegrønne, som relaterer til det oplyste rum. Så det at bringe fred ind i det, vi opfatter som vores rum, vil ultimativt skabe fred på alle planer. Når der ikke er mere søskenderivalisering og vi er fredfyldte i vores rum, har vi potentialet for verdensfred. Denne flaske kaldes den indre guide, idet fred altid har været den indre vejledning for hvert menneske. Hvis vi er stille længe nok vil vi høre den indre vejledning, som vil føre os til fred på alle planer.

36. Porten

Porten(blå lilla/blå lilla)

3+6 er 9 og 9 er højere cyklers stråle. Med 9 bliver du tilbudt omfavnelsen af en længselsfuldt ventet færdiggørelse/fuldendelse. Favn det mesterskab og den visdom, du kom for at udtrykke. Denne stråle beder dig om at være snarere end at prøve at være. Du anmodes om at være den, der skinner lyset for andre. I den store tids cyklus, er 9 nummeret for færdiggørelse/fuldendelse og ekspansion. Denne flaske tilbyder en port. Vil du træde gennem den? Åbne for denne mulighed. Undersøg hvad der ønsker fuldendelse i dit liv. I fuldendelsen er der et naturligt flow mod det nye. Du har spirituelle gaver, som du nu kan åbne for at modtage. Dette er initieringens nummer – en passage ceremoni. Træd ind i den ventende port og alt, der er gammelt og småt i din eksistens, vil falde bort. Kun kærlighed og medfølelse med dig selv og andre er en passende respons på, hvad der end måtte stresse dig. Porten åbner os til andre dimensioner og forbinder os med andre væsener, der støtter os i denne tid. Det healer vores vanskeligheder med autoritet og den maskuline side, samt tillader os at træde i forbindelse med den guddommelige vilje. Denne flaske vil genforene dig med Home og frigøre dig fra adskillelsens sorg.