13. Regeneration - forandring

Regeneration – forandring(mørk violet/lys violet)

Transformation. Nummer 13 har været fokus for mange overtroiske i lang tid. Tretten har været nummeret som antydede negativitet af mange forskellige grunde, den mest vigtige af dem var den 13. Apostel. Hvis vi ser på det igen, vil vi se, at der var 12 apostle og Kristus, som der var tolv riddere af det runde bord og Arthur, så Kristus og Arthur var det 13. medlem i gruppen. Tretten er, i virkeligheden, nummeret på gruppens mester. Det er også tallet, der relaterer til skorpionens tegn, mystikkens tegn og det der mest sandsynligt får os til at føle os lidt ubehageligt til mode. Skorpioner ved mere og dybere end resten af os og er i stand til at bevare deres hemmeligheder. Det er død og genfødsels tegnet, at være i stand til at gå gennem sjælens mørke nat og komme stærkere frem. Skorpionen , firbenet og Føniks. Genfødsel. Disse farver antyder frigørelse af sorg, så det kan blive anvendt som tjeneste i verden. Træd frem og lad verden se den nye dig.

14. Bevægelse - udfordring

Bevægelse – udfordring(lys turkis/lys turkis)

Kommunikation er nøgleordet, når man evaluerer tallet 14. Magnetisk kommunikation med almenheden. Merkur, som har at gøre med kommunikation og bevægelse, styrer nummer 14. Dette nummer styrer medierne – bekendtgørelser, television og internettet. Det uventede kan ske i et hvert øjeblik. Der er rejse i luften, heldet er med dig. Snart vil du finde det hellige sted din ånd ønsker sig.

15. Magikeren

Magikeren (oliven/oliven)

Magi baseret på feminin kraft. I oliven er der indbygget håb for fremtiden. Oliven er lavet af grøn og gul, grøn er hjertet og gul er solar plexus, kombinationen af disse to forbinder kærlighed og kraft. Magikeren er den der bringer himlen ned på jorden, fordi han har ejet sin kraft til at være medskaber. Dette er krukken med guld for enden af regnbuen. 15 reduceres til 6 og vibrerer med planeten Venus, som er kærlighed og magi. Alt du skal huske er at inkludere andre i din magi og være sikker på, at du skaber til det bedste for helheden.

16. Det rystede citadel

Det rystede citadel/ tårnet(oliven/lilla)

Kortets billede er tårnet ramt af lynet og kroppe der falder ud, hvilket er nøjagtig det samme billede som vi så den 11. september 2001. Kortets og flaskens mening er derfor meget nært forbundet med det, vi gennemlever for tiden. Vi synes alle at være på tårnets vej på den ene eller den anden måde. For Amerika var det et så klart billede på eksplosion af den gamle magtstruktur. Pengenes magt(The World Trade Centre) og den militære magt(The Pentagon). I vores egen situation er det en eksplosion af strukturer vi holder fast i, fordi vi tror det er vores komfortzoner, men de tjener os ikke mere. Farverne, violet og grøn, er en klar indikation på denne vibration – det er din ånd(violet)der har brug for, at du bevæger mod dit højeste bedste, så du kan begynde at fungere ud fra kærlighed(grøn) i stedet for frygt(gul). Dette fortæller at din ånd aldrig vil skuffe dig. Du bliver nu taget alvorligt som et spirituelt væsen, der har en menneskelig oplevelse/erfaring.

17. De hellig tre kongers stjerne

De hellig tre kongers stjerne (koral/kongeblå)

Dette relaterer til tarottens kort stjernen, som altid har været ønskernes kort. Når du vælger disse farver, er du på en eller anden måde kommet til et punkt af nåde og på dette tidspunkt kan du ønske med fuld viden om, at dine ønsker vil blive opfyldt.  Dette er en tid til tilbagebetaling – alt det gode du har gjort er ved at komme tifold tilbage. De hellig tre konger var de vise mænd, som fandt Kristus ledt på vej af stjernen – du er den vise og stjernen vil lede din vej og bringe dig nøjagtigt derhen, hvor din sjæl behøver dig. Dette var den første flaske i serien og bliver også kaldt ”Afrikas drøm”, da dette er, hvor alle vore stjerner bragte os til det højeste bedste og dette er, hvor den nye planet vil blive født. Afrika var menneskets begyndelse og vil også blive begyndelsen for det nye menneske, det guddommelige menneske.  Koral er den nye Kristus stråle og kongeblå er åbningen af det tredje øje, fjernelsen af Solomon´s segl. Nu kan vi klart se fremtidens kort perfekt. Denne flaske er altid en indikation på forandring af status – en ny måde at beskrive sig selv på, det vil sige ægteskab, en ny karriere, store nye muligheder.

 

18. Spirituel og materiel konflikt

Spirituel og materiel konflikt(rød/rosenrød)

Dette er en vanskelig vibration, fordi det betegner forvirring og kamp. Man føler sig ofte narret, når dette nummer kommer op. Læg mærke til hvad der blokerer dig i at bringe himlen ned på jorden og læg mærke til hvor du narrer dig selv ved ikke at tro på, at du er ”JEG ER”. Disse farver handler om at bringe himlen ned på jorden, jorden er den røde, den laveste vibration, hvor vi holder fast på det, der er virkeligt. Dit helbred, dine penge, relationer er alt virkelige ting i dit liv. Dette er den sidste del af illusionen som skal overvindes, så du kan se dem som en del af din spirituelle rejse og vejen tilbage til enheden/Altet. Flasken indikerer et liv som nonne eller munk.

19. Himlens prins

Himlens prins(lys magenta/lys guld)

Genopstandelse og ny begyndelse. Dette er den mest positive farve kombination, idet magenta betegner guddommelig kærlighed, lyser op og skinner på dig og den lyse guld nedenunder betegner en dyb følelse af din egen kraft og skønhed. Du er kommet gennem sjælens mørke nat og nu er det tid til at eje himlens velsignelser af glæde og kærlighed. Du er kraften i dit liv og enhver vil være enig med dig på dette punkt. Du er kongen eller dronningen i din verden. Nyd denne tid med fred og overflod.

20. Opvågnen

Opvågnen(magenta/kobber)

Opvågnen er sjælens opvågnen til dets sande selv og forståelse af den essentielle sandhed, at der ikke findes nogen adskillelse. Disse farver siger, at vi egentlig aldrig forlod Home. Idet vi indser at skaberen er i alting, begynder vi at forstå, at hvor vi er i dette øjeblik, er hvor himlen er. Vi er skaberen i fysisk form og kobber forbundet med magenta er, hvor vi begynder at forstå, at vi er kroppe som sjæle - af himlen og af jorden. Der er ingen adskillelse, og vores fysiske form er forbindelsen mellem himmel og jord. Sjæl og krop er én, og vi vågner op når vi klart ser den sandhed. Det som virker mest fjernet fra ånden bliver guds perfektion, der udfolder sig, når vi ser at alt er Gud, alt er perfekt.

21. De hellig tre kongers krone

De hellig tre kongers krone(gylden/gul)

Dette er den gyldne krone anbragt på den succesfulde indviede. Du er kommet succesrigt gennem mørket og prøvelsernes tid og nu kan du bære din hæderskrone med stolthed. Dette er enden på en cyklus og du er blevet voksen. Du er nu 21 og fuldt ud ansvarlig for hvad du skaber og hvordan dit liv udfolder sig. Du er ikke længere i tvivl om din kunnen og dit mod har overvundet mange forhindringer. Du kan nu se frem til verdslige gevinster og fred i hjertet.

22. Tilgivelse

Tilgivelse(dyb magenta/lys magenta)

Dette er et udfordrende nummer og relaterer til Narren i tarot. Narren må starte rejsen igen og igen, imidlertid ligger der i disse farver svaret på narrens knibe/forlegenhed. Magenta relaterer til guddommelig kærlighed. Dette er tiden til at give slip og lade Gud komme til. Overgiv det hele til en større kraft og underkast dig Skaberens plan for dit højeste bedste. Bevar din tro/tillid og din uskyld og gå ind i himlens kongerige med en barnlig ærefrygt. Du starter med en ny cyklus og jo mere du giver slip på din frygt og forbinder dig med guddommelig kærlighed, jo nemmere vil rejsen være. Disse farver er en stærk indikation på en healers rejse og beder os om endelig at tilgive Gud.

23. Løvens kongelige stjerne

Løvens kongelige stjerne(kongeblå/kongeblå)

23 reduceres til 5 og er styret af Merkur. Dette er det karmiske nummer for belønninger og velsignelser. Løvens kongelige stjerne relaterer til kong Davids hof. Visdom, kraft, og spiritualitet, reflekterer gaverne fra mange inkarnationer, som samles til menneskehedens tjeneste. Fred og lykke hersker og du tiltrækker magnetisk alt det du ønsker. Disse farver indikerer en succesrigt afsluttet indvielse. Det der var så vanskeligt i den sidste cyklus af hændelser er nu passeret og du kan finde fred. Vel overstået succesrig indvielse.

24. Kærlighed, penge, kreativitet

Solen  - Jeg er (gul/gul)

Den første flaske vibrerer med solens energi – vor verdens lyskilde og livskraft. Den resonerer også med energicentret, som er vor værens center, solar plexus. Denne første flaske er en anerkendelse af vores JEG ER – denne følelse af total forbundethed med vores højeste aspekt. Sand kraft i den forstand, at der er anerkendelse af enhed og guddommelig energi i al skabelse. Gul er glædens, intellektets, klarhedens og lysets farve. Denne flaske vil rydde forvirringen og frygten af vejen og bringe glæden tilbage. Den kan være gavnlig ved depression.