Skønne olier og essenser

Velkommen til farvernes verden

På ovenstående billede ser du de 66 dualolier, som er skabt af Melissie Jolly fra Sydafrika. Hun har også skabt 24 duftessenser. Du kan læse om dem alle på de andre sider, se menuen.
Olier og dufte kan enten anvendes sammen eller hver for sig.
Når man vælger blandt farverne og sætter dem op i et mønster, fortæller man sin historie, som den ser ud lige nu.
Ønsker man personlig vækst eller indsigt i sig selv kan dette være et godt redskab til støtte i sin udvikling
.

VIGTIGT:
Disse olier er beregnet som badeolier og som ovenfor nævnt, som et redskab til brug i personlig udvikling og må derfor ALDRIG sammenlignes - sidestilles med eller anvendes som medicin eller erstatning for det.

Bestilling af tid!

Ønsker du at få en reading med disse smukke flasker, kan du bestille en tid : 
ring på 58 19 47 87 - eller mobil 41 27 80 23 - 
der kan lægges besked på tlf.sv.

Skulle du blive forhindret i at komme , bedes du  melde afbud senest dagen før !!

Vilkårlig opstilling af ni flasker!

Du har nu mulighed for at kunne se hvilke farver, der er i din verden og måske forandre din "palet", hvis der er noget, du ønsker at ændre i dit liv.
Med Colour Mirrors er der to muligheder for en reading/aflæsning :
Du kan vælge f.eks. ni af de 66 dualolier hvorefter du sætter dem op i det mønster, du synes repræsenterer dig lige nu. Udfra dette foretager vi så en dialog for at klarlægge, hvad der foregår i dit liv og hvor du kunne ændre ting eller se det med nye øjne - såfremt det er det du vil.
Den flaske du vælger efter readingen, kan du så anvende på forskellig vis. Det kan være du har lyst til at tage et bad i den eller smøre dig med den i en periode, for på denne måde at opleve en forandring.
Denne reading koster 600.-kr. 

Den sekstakkede stjerne!

Du kan også vælge en reading med valg af syv af duftessenserne(24stk.). Disse sættes så op i den sekstakkede stjerne, hvorefter vi aflæser, hvad du bragte med dig til verden, hvor du er nu, fremtiden eller hvad du ønsker at manifestere i dit liv.
Denne reading koster 600,-kr.